Familieiværksætterne

Familieiværksætterne er et gratis og familierettet tilbud til alle nye forældre. Formålet er at give information, råd og inspiration til en god start på livet som familie. Det vil sige fokus på alle i familien - mor, far og det nye barn.

Familieiværksætternes formål er at styrke forældreskabet for nye forældre gennem fødsels- og forældreforberedelse. Det sker gennem information, råd og inspiration til at styrke rollen som forældre og skabe lokale stærke netværk med de andre forældre, der skal have deres første barn på samme tidspunkt.

Vi retter vores indsats til de nye forældre og samtidig henvender vi os til alle landets kommuner, der kan benytte sig af konceptet fra Familieiværksætterne, som giver bedre udbytte af de offentlige midler.

Sådan fungerer det: Familieiværksætterne strækker sig fra sidst i graviditeten og til barnet er 12 - 15 måneder. I forløbet mødes de vordende forældre 12 - 16 gange i hold på 16 til 20 forældre. Familieiværksætterne indeholder information og vejledning samt arbejder med de udfordringer og spørgsmål, der venter som ny familie. På forløbet vil en bred gruppe af oplægsholdere fra det offentlige, det private og den frivillige verden inspirere til at relatere temaerne til forældrenes eget liv.

Du kan læse meget mere om Familieiværksætterne her.