Støt med service eller produkt

McDonald’s

Når Natteravnene går ud i nattelivet, kan de kvit og frit vende omkring McDonald’s og få en menu og en kop kaffe at varme sig på. Det er hovedingrediensen i en samarbejdsaftale, som blev indgået i 2014.

Natteravnene kan gå ind på McDonald’s restauranter over hele landet og få stillet sulten uden beregning, når de går ud i nattelivet og skaber tryghed hos de unge. Et helt oplagt samarbejde, ifølge McDonald’s:

Natteravnene gør et stort og vigtigt arbejde ved at sprede tryghed blandt de unge. Og det vil vi gerne støtte. Natteravnene bevæger sig i områder i hele landet, hvor der som regel er en McDonald’s restaurant i nærheden, som har aften- og natåbent, og så er det helt oplagt, at de kommer indenfor og får et hurtigt måltid mad eller en kop kaffe med på vejen”.
Driftsdirektør hos McDonald’s Danmark, Kim Trier Meyer.

Aftalen forpligter ikke Natteravnene til at komme på faste besøg hos McDonald’s, men når de alligevel lægger vejen forbi, vil de kunne nyde en kop kaffe eller tilsvarende og en menu uden beregning.

Statens Museum for Kunst

I maj 2016 afholdes den store internationale konference Women Deliver og Danmark er valgt som værtsland herfor. I den forbindelse afholdes der på mors dag 8. maj flere spændene arrangementer landet over og Bydelsmødrene afholder et stort event på Statens Museum for kunst. SMK har tilbudt at lægge lokaler til eventet som en del af deres strategiske samarbejde med Bydelsmødrene, og fordi de ønsker at støtte op om konferencens hovedtema:

Hver dag dør 800 kvinder af komplikationer i forbindelse med graviditet eller fødsler – ofte fordi de er for unge, fattige og mangler adgang til sundhedsydelser og viden. Women Deliver 2016 vil blandt andet sætte fokus på mødredødelighed, barneægteskaber og adgang til prævention.

HKH Kronprinsessen deltager som protektor for FN’s Befolkningsfond (UNFPA) og organisationen Maternity Foundation også i konferencen og udtaler således:

Jeg ser meget frem til igen at deltage i dette inspirerende og indflydelsesrige forum, der har potentiale til at sætte afgørende skub i den globale udvikling. Vi må sammen øge investeringerne i kvinder og piger. Større ligestilling vil gavne både individet, global udvikling og den økonomiske vækst – det vil skabe fremgang for alle
kilde: kongehuset.dk