Foreningskonsulent til Natteravnene

Vil du være med til at styrke et af Danmarks største frivillige initiativer og sikre, at unge der er ude på egen hånd om natten føler sig mere trygge og sikre? Kan du overskue kontakten til tusindvis af dedikerede frivillige og hundredvis af foreninger over hele landet, inkl. Grønland og Færøerne? Så er det måske dig, vi søger til en nyoprettet stilling som foreningskonsulent i Natteravnene. Natteravnene er en indsats under Fonden for Socialt Ansvar, som er en paraplyorganisation for frivillige sociale indsatser der byder ind med løsninger på en række af samfundets alvorlige problemer.

Er du klar til at sikre tårnhøj kvalitet og konsistens i en af Danmarks mest kendte indsatser for unge? Natteravnene Danmark søger en foreningskonsulent til at varetage den daglige kontakt med næsten 150 foreninger og tusindvis af dedikerede frivillige voksne. Frivillige, der over hele landet sørger for, at unge, der er ude på egen hånd, får en lidt mere tryg oplevelse i natten. Natteravnene er et velkendt initiativ, hvor voksne som gode rollemodeller vandrer i det offentlige rum og sikrer, at festen forløber trygt.

I 20 år har tusinder af voksne været på gaden i de små timer og vejledt og hjulpet unge i målgruppen på deres færd i natten. Og vi ved, det har betydning. Ifølge en analyse foretaget primo 2018 er der en kendskabsgrad på 75% blandt unge i alderen 15–24 år, og hele 98% af deres forældre kender Natteravnene. Fælles er, at alle føler en større tryghed i de områder Natteravnene færdes.

Godt 150 foreninger over hele landet sørger for, at der er Natteravne ude om natten. Til at servicere, støtte og vejlede de frivillige, søger Natteravnenes Landssekretariat nu en foreningskonsulent på fuld tid.

Arbejdsopgaver

Dine opgaver vil være mangeartede, men vigtigst af alt skal du:

  • Have fingeren på pulsen i samtlige foreninger over hele landet, herunder tæt kontakt til og med formænd/forkvinder og bestyrelsen.
  • Sikre, at foreningerne har de rette værktøjer og ressourcer til at efterleve Natteravne-konceptet, herunder diverse kurser og materialer.
  • Bistå med indhentelsen af Børneattester på samtlige frivillige Natteravne.
  • Sikre overholdelsen af Natteravnekonceptet lokalt og nationalt i tæt samarbejde med frivillige.

Om dig

Det er vigtigt, at du er fleksibel og rummelig. Du skal have respekt for, at Natteravnene lokalt gør en enorm frivillig indsats, og at vores målgruppe (de unge) er sårbar og påvirkelig. Desuden er det ufravigeligt, at du synes, det er spændende at være i Nordjylland den ene aften og på Ærø den næste. Stillingen fordrer, at du har egen bil og er indstillet på at besøge samtlige foreninger ofte.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke så vigtig, men det er vigtigt, at du har stor lyst til - og gerne erfaring med - at samarbejde med frivillige. Stillingen er normeret til fuldtid og der vil være en del national rejseaktivitet, ligesom du skal være indstillet på weekend- og aftenarbejde.

Om os

Din base er på Natteravnenes Landssekretariat i Københavns Nordvest-kvarter. Her vil du indgå i et lille og meget dedikeret team, der brænder for Natteravnekonceptet og for at skabe de bedste vilkår for målgruppen. Du vil referere til chefen for Natteravnene Danmark, Claus Staunstrup Nilsson.

Vi glæder os til at se din ansøgning, som du gerne må sende til claus@socialtansvar.dk

Vi skal have din ansøgning senest 3. januar kl. 12:00.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte chef for Natteravnene Danmark, Claus Staunstrup Nilsson på claus@socialtansvar.dk eller 21306099.

Du kan læse meget mere om Natteravnene på www.natteravnene.dk og om Fonden for Socialt Ansvar på www.socialtansvar.dk