Kommunikations- og eventkonsulent til Natteravnene

Har du erfaring med kommunikation og eventplanlægning, og vil du være med til at videreudvikle, positionere og kommunikere Natteravnene, som et af Danmarks største frivilliginitiativer? Så er det måske dig, vi søger til en spændende stilling som Kommunikations- og eventkonsulent i Natteravnenes Landssekretariat. Natteravnene er en indsats under Fonden for Socialt Ansvar, som er en paraplyorganisation for frivillige sociale indsatser der byder ind med løsninger på en række af samfundets alvorlige problemer.

Natteravnene er både velkendte og respekterede i Danmark som ansvarlige rollemodeller, der skaber tryghed i gaderne og passer på de unge i nattelivet, som er ude på egen hånd. I 20 år har Natteravne over hele Danmark sikret, at vores målgruppe kommer sikkert gennem natten, og både de unge og deres forældre kender Natteravnene særdeles godt. Der er ca. 150 foreninger fordelt over hele landet, inkl. Grønland og Færøerne. Vi søger nu en dygtig medarbejder til at varetage den interne og eksterne kommunikation samt styre større events, hvor Natteravne fra hele Danmark ofte deltager.

Arbejdsopgaver

Dine opgaver spænder bredt. Fra ansvaret for vores tilstedeværelse på Sociale Medier, opdatering og udvikling af Natteravnenes hjemmeside, vedligehold af vores Intranet for de frivillige, månedlige nyhedsbreve, udarbejdelse af hverve- og fastholdelsesmateriale til større publikationer, og materiale til vores uundværlige gode samarbejdspartnere.
Derudover skal du tage teten på store landsdækkende events, som fx J-dag i samarbejde med Tuborg, Sidste Skoledag og Blå Mandag i samarbejde med kommuner og lokale Natteravneforeninger og sikre en tårnhøj og skarp kvalitet i såvel kommunikationen samt afviklingen af disse events.

Om dig

Du har en skarp pen og er en fremragende formidler i både skrift og tale. Du får en stilling med stor selvstændighed med dertil hørende høje krav til at løfte de stillede opgaver. Du har en bred berøringsflade med forskellige medier og samarbejdspartnere og forstår vigtigheden af, at Natteravnene alene eksisterer på grund af tusindvis af frivillige ildsjæles store indsats. Det er en fordel, hvis du tidligere har beskæftiget dig med frivillighed, men ikke et krav.

Om os

Du bliver en del af et lille, og meget velfungerende sekretariat, hvor du får plads til at udfolde dig og sikre vores kommunikation når nye højder, og at vores mange events styres igennem med sikker hånd. Sekretariatet ligger i Københavns Nordvest-kvarter, hvor vi holder til sammen med andre sociale initiativer under Fonden for Socialt Ansvar.

Du vil referere til chefen for Natteravnene Danmark.

Stillingen er normeret til fuldtid, og aften og weekendarbejde vil forekomme Vi glæder os til at se din ansøgning, som du gerne må sende til claus@socialtansvar.dk

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte chef for Natteravnene Danmark, Claus Staunstrup Nilsson på claus@socialtansvar.dk eller 21306099.

Du kan læse meget mere om Natteravnene på www.natteravnene.dk og om Fonden for Socialt Ansvar på www.socialtansvar.dk
Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest 3. januar 2019 kl. 12:00.