Projektleder med stærke kommunikative kompetencer

Til en nyoprettet stilling søger Fonden for Socialt Ansvar en dygtig projektleder til et alsidigt job i en frivillig organisation i positiv udvikling.

Fonden for Socialt Ansvar arbejder med frivilligt socialt arbejde på mange niveauer. Vi driver blandt andet indsatserne Natteravnene, Bydelsmødre og baba.

Alle vores indsatser bygger på tværgående samarbejde mellem den frivillige, private og offentlige sektor, for sammen står vi stærkest. Så, hvis du har hjertet på det rette sted og brænder for at styre små og store projekter, kan medvirke til at udvikle og drive Fondens sociale medier og har lyst til at være koordinator på events og andre arrangementer, så er du måske vores nye kommunikative projektleder.

Dine primære opgaver vil være:

 • Projektstyring af små og mellemstore projekter i huset med mange interessenter.
 • Planlægning og koordinering af events, netværksmøder og andre arrangementer.
 • Bidrage til udvikling af indhold til Fondens eksisterende platforme, herunder researche og producere content til fx nyheds- og salgsbreve, præsentationer, SoMe mv.
 • Opdatering af hjemmesiden og løbende udvikling af indhold i samarbejde med chefen for Fundraising & Kommunikation.
 • Projektleder for vores app ’LifeMap’ (lifemap.dk). Sikre udbredelse og markedsføring af appen samt servicere målgruppen, koordinere oplæg mv.
 • Løse ad hoc opgaver for vores adm. direktør samt bidrage til opgaver i Fundraising & kommunikation og det tætte tværfaglige arbejde i huset.

Din profil:

Du bliver en meget vigtig brik i vores velfungerende team i Fundraising & Kommunikation, hvor vi arbejder tæt sammen om fundraising, projektledelse, IT, kommunikation og udvikling af kampagner. Vi forestiller os, at du er:

 • En erfaren projektleder med et godt overblik og dygtig til at strukturere og prioritere din tid og opgaver, så deadlines bliver overholdt.
 • Velformuleret både mundtligt og skriftligt - og med evne for at tænke innovativt - og med de kommercielle briller på i de rette situationer.
 • Trives i en nyoprettet stilling, hvor du hurtigt skal være selvkørende og kunne løbe med bolden i et hus med korte beslutningsgange.
 • Fleksibel og du holder hovedet koldt, også i pressede situationer - og så vil det være dejligt, hvis du er ligeså positiv og imødekommende som os andre.
 • Udviser stor rummelighed og har en naturlig evne til at begå dig på flere niveauer og samarbejde med mange forskellige kolleger og samarbejdspartnere.
 • Har en proaktiv tilgang og tænker i muligheder fremfor begrænsninger.


Vi forestiller os, at din uddannelse ligger inden for projektledelse, kommunikation og markedsføring. Vi lægger vægt på, at du har et solidt teoretisk og eksekverende fundament med masser af ’drive’ og en struktureret tilgang til opgaverne.

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra NGO-branchen, men ikke altafgørende. Stillingen refererer til chefen for Fundraising & Kommunikation.

Vi tilbyder:

Et selvstændigt job med stort ansvar i en professionel organisation i rivende udvikling

Et udfordrende og spændende job, hvor du gør en stor forskel for børn, unge og familier

Engagerede søde kolleger og et uhøjtideligt arbejdsklima

Praktisk information

Jobbet er en fuldtidsstilling på 37 timer. Arbejdstiden er fleksibel, og du må være indstillet på, at der i mindre omfang vil være arbejde uden for normal arbejdstid.

Løn efter aftale.

Ansøgningsfrist:

Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt og glæder os til at modtage din ansøgning.
Ansøgningsfrist: 19. februar 2018. Samtaler afholdes løbende. Send din ansøgning til chefen for Fundraising & Kommunikation, Lena Geert-Jørgensen på lena@socialtansvar.dk.

 

Om Fonden for Socialt Ansvar

Fonden for Socialt Ansvar (FSA) er en ikke-erhvervsdrivende almennyttig fond. Fondens formål er at støtte aktiviteter, der fremmer socialt ansvar i den civile-, private- og offentlige sektor. Indsatsen sker på basis af eksterne bevillinger og donationer, som FSA’s aktiviteter søger, da FSA ikke selv er formuende. FSA's aktiviteter fokuserer på at skabe tryghed, livsglæde og konstruktiv sameksistens, især blandt børn, unge og udsatte grupper, gennem støttende og forebyggende indsatser.

Fonden for Socialt Ansvar bor på Bygmestervej 10, 1. sal, 2400 København NV.