Konsulent til Programudvikling

Er du en skarp og faglig dygtig generalist? Har du stort kendskab til, og brænder for, det frivillige sociale område? Er du også tilsat et stænk af entreprenørånd, har veludviklede koordineringsevner og elsker at få styr på detaljerne, så er du måske den nye konsulent, vi søger i Fonden For Socialt Ansvar.

Du bliver en del af en nyoprettet afdeling i Fonden for Socialt Ansvar. Afdelingen driver flere mindre og mellemstore sociale indsatser og opstarter nye. Afdelingen har også ansvaret for at screene og optage nye foreninger i Fonden – således, at indsatserne kan forankres og vokse til gavn for endnu flere mennesker.  

Vi tilbyder

Vi tilbyder en central stilling med en række spændende og udfordrende opgaver i en afdeling i udvikling. Du vil i tæt samarbejde med afdelingschefen være ansvarlig for at understøtte vores nye sociale indsatser samt bidrage til, at endnu flere kommer til og at de bliver velintegreret i Fonden. Du skal derfor kunne lide en bred portefølje af opgaver og at sætte mange af dine kompetencer i spil. Du skal få styr på processer og organisering. På bevillinger, afrapporteringer og administration. Du skal også researche ved ansøgninger til fonde, udarbejde afrapporteringer til samarbejdspartnere og indhente og analysere data.

Stillingen passer til dig, der kan lide at tage initiativ, og som både sætter pris på at samarbejde tæt med andre og at løbe med bolden selv, når det er det, opgaverne kalder på. Du bliver en del af et hus af dygtige, sjove og søde kolleger, der brænder for det, de laver.

Dine primære opgaver vil være at:

 • Bidrage til at få nye indsatser integreret og professionelt drevet - herunder udarbejdelse af administrative procedurer
 • Bistå med optagelse og understøttelse af nye sociale indsatser i ”rugekasseforløb” i Fonden for Socialt Ansvar
 • Generelle tværgående opgaver i afdelingen
 • Udarbejde diverse statusafrapporteringer til fonde og samarbejdspartnere
 • Research- og dokumentationsopgaver til kommende fondsansøgninger og om mulige samarbejdspartnere
 • Udarbejde økonomiske rapportering til diverse donorer
 • Opsamling og analyse af data til diverse rapporteringer og presse
 • Støtte til forberedelse af og opsamling ved eksterne møder
 • Ansvarlig for indsatsen LifeMap

Din profil

Vi er vigtigt, at du:

 • Har en relevant akademisk kandidatuddannelse
 • Har mindst 3 års erfaring med understøttelse af frivillige indsatser – gerne fra en sekretariatsfunktion i en landsdækkende NGO
 • Er effektiv, grundig og arbejder systematisk med dine opgaver
 • Er velskrivende, kompetent og fagligt dygtig
 • Har drive og overblik, du evner at arbejde selvstændigt og tage ansvar
 • Har et godt kendskab til MS Office (primært Word, PowerPoint og Excel) og flair for IT

Stillingen referer til chef for Programudvikling Mikkel Hyldebrandt Jensen.

Praktisk information

Jobbet er en fuldtidsstilling på 37 timer ugentligt. Der kan forekomme arbejdstid uden for normal kontortid. Aflønning efter aftale.

Ansøgning
Stillingen ønskes besat senest den 1. juni 2021.

Ansøgning, CV og evt. øvrige dokumenter fremsendes til mikkel@socialtansvar.dk. Venligst skriv ”ansøgning konsulent” i emnefeltet.

Ansøgningsfristen er den 21. april 2021. Vi forventer at afholde samtaler i uge 17.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for Programudvikling Mikkel Hyldebrandt Jensen på mikkel@socialtansvar.dk

Om Fonden for Socialt Ansvar
Fonden for Socialt Ansvar arbejder med frivilligt socialt arbejde på mange niveauer og er paraplyorganisation for frivillige sociale indsatser, der byder ind med løsninger på en række af samfundets alvorlige problemer. Vores formål er at støtte aktiviteter, der fremmer socialt ansvar i den civile-, private- og offentlige sektor, og vores indsatser sker på grundlag af bevillinger og donationer, da Fonden ikke selv er formuende. Fonden arbejder inden for alle velfærdsområder for at støtte børn, unge og udsatte grupper.

Fonden for Socialt Ansvar har til huse på Bygmestervej 10, 1. og 3. sal, 2400 København NV.

Du kan læse om os og vores arbejde på www.socialtansvar.dk