Natteravnene søger en fleksibel og imødekommende foreningskonsulent i Jylland

Vil du være med til at styrke et af Danmarks største frivillige initiativer og sikre, at unge der er ude på egen hånd om natten føler sig mere trygge og sikre? Trives du med kontakten til tusindvis af dedikerede frivillige og hundredevis af foreninger? Så er det måske dig, vi søger til stillingen som foreningskonsulent i Natteravnene med base i Jylland.

Natteravnene er en indsats under Fonden for Socialt Ansvar, som er en paraplyorganisation for frivillige sociale indsatser der byder ind med løsninger på en række af samfundets alvorlige problemer.

Natteravnene søger en foreningskonsulent til at varetage den daglige kontakt med næsten 150 foreninger og tusindvis af dedikerede, frivillige voksne. Frivillige, der over hele landet sørger for, at unge, der er ude på egen hånd, får en lidt mere tryg oplevelse i natten. Natteravnene er et velkendt initiativ, hvor voksne som gode rollemodeller vandrer i det offentlige rum og sikrer, at festen forløber trygt. I mere end 20 år har tusinder af voksne været på gaden og vejledt og hjulpet unge i målgruppen på deres færd i natten.
Og vi ved, det har betydning. Vi har en kendskabsgrad på 75% blandt unge i alderen 15–24 år, og hele 98% af deres forældre kender Natteravnene. Fælles er, at alle føler en større tryghed i de områder Natteravnene færdes. Godt 150 foreninger over hele landet sørger for, at der er Natteravne i gaderne, ligesom Natteravnene også er tilstede ved Puttefester, Distortion, Sidste Skoledag, J-Dag mv.  

Til at servicere, støtte og vejlede de frivillige, søger Natteravnenes Landssekretariat nu en foreningskonsulent på fuld tid.

Arbejdsopgaver
Dine opgaver vil være mangeartede, men vigtigst af alt skal du:

  • Have fingeren på pulsen i samtlige foreninger over hele landet, herunder tæt kontakt til og med formænd/forkvinder og bestyrelser.
  • Sikre, at foreningerne har de rette værktøjer og ressourcer til at efterleve Natteravnekonceptet, herunder diverse kurser og materialer.
  • Sikre overholdelsen af Natteravnekonceptet lokalt og nationalt i tæt samarbejde med frivillige.
  • Fungere som bindeled imellem de frivillige, lokalforeningerne og netværkene og Natteravnenes Landssekretariat og arbejde for et fortsat godt samarbejde.
  • Sikre at Natteravnenes forenings- og uddannelsesmateriale er opdateret og tilgængeligt.

Om dig

Det er vigtigt, at du er fleksibel, struktureret og rummelig. Du skal have respekt for, at Natteravnene lokalt gør en enorm frivillig indsats, og at vores målgruppe af unge er sårbare og påvirkelige. Desuden er det ufravigeligt, at du synes, det er spændende at være i Grenaa den ene aften og i Odense den næste. Stillingen fordrer, at du har egen bil og er indstillet på ofte at besøge alle de foreninger, som du får ansvar for.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke så vigtig, men det er vigtigt, at du har stor lyst til - og gerne erfaring med - at samarbejde med frivillige. Stillingen er normeret til fuldtid og der vil være en del national rejseaktivitet, ligesom du skal være indstillet på weekend- og aftenarbejde.

Din base er på Natteravnenes sekretariat i Aarhus, og det forventes at du mindst to gange om måneden rejser til Natteravnenes Landssekretariat i København. Du vil indgå i et meget dedikeret team, der brænder for Natteravnekonceptet og for at skabe de bedste vilkår for målgruppen. Du vil referere til chefen for Natteravnene Danmark.

Vi glæder os til at se din ansøgning, som du gerne må sende til claus@socialtansvar.dk

Vi skal have din ansøgning senest 31. juli kl. 12:00.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til chef for Natteravnene Claus Staunstrup Nilsson på 21 30 60 99 i uge 28.

Samtaler forventes afholdt i uge 33 og 34, evt. anden samtale i uge 35.

Du kan læse meget mere om Natteravnene på www.natteravnene.dk og om Fonden for Socialt Ansvar på www.socialtansvar.dk