Projektleder til Unge Ravne

Er du en dygtig projektleder med stort drive? Ved du hvordan man motiverer og involverer unge frivillige? Er du entreprenant, har veludviklede koordineringsevner og elsker at få aktiviteter og events op at stå sammen med unge? Så er du måske den nye projektleder, vi søger til Unge Ravne.


Du bliver projektleder for indsatsen Unge Ravne. En ungdomsindsats, der skaber tryghed for unge i nattelivet. De frivillige i Unge Ravne er mellem 20 – 30 år og typisk studerende, måske på sabbatår, i job eller jobsøgende. Unge Ravne skaber tryghed i nattelivet og færdes både på gaden og på barer og klubber, hvor unge fester. De er den ædru ven i byen.
Opgaven er at videreudvikle indsatsen og rekruttere og engagere endnu flere unge mennesker til Unge Ravne. Unge Ravne er godt på vej i København og under opstart i Århus. 


Vi tilbyder

Vi tilbyder en vigtig stilling med en række spændende og udfordrende opgaver i en indsats i udvikling. Du vil blive ansvarlig for indsatsen og skal i tæt samarbejde med frivillige arbejde for, at der bliver endnu flere Unge Ravne i nattelivet.
Du skal kunne lide en bred portefølje af opgaver og at sætte mange af dine kompetencer i spil. Du skal få styr på processer og organisering i indsatsen. Og så skal du være god til relationer og at understøtte og motivere frivillige, have fokus på rekruttering og fastholdelse og sørge for at indsatsen bliver kendt af flere. Da en del af arbejdet med indsatsen foregår på sociale medier, skal du have en solid indsigt i SoMe.
Stillingen passer til dig, der kan lide at tage initiativ, og som både sætter pris på at samarbejde tæt med kollegaer og frivillige og at løbe med bolden selv, når det er det, opgaverne kalder på. Du bliver en del af et hus af dygtige, sjove og søde kolleger, der brænder for det, de laver.
Indsatsen er placeret i afdelingen Programudvikling i Fonden for Socialt Ansvar. Afdelingen driver flere mindre og mellemstore sociale indsatser og opstarter nye. Afdelingen har også ansvaret for at screene og optage nye foreninger i Fonden – således, at indsatserne kan forankres og vokse til gavn for endnu flere mennesker.  


Din profil:

Det er vigtigt, at du:

  • Har en relevant akademisk kandidatuddannelse fx cand.comm
  • Har mindst 3 års erfaring som projektleder – gerne fra en indsats målrettet unge
  • Har erfaring med projektstyringsværktøjer – og gerne en projektlederuddannelse 
  • Har erfaring med SoMe kampagner
  • Er effektiv og arbejder systematisk med dine opgaver
  • Er velskrivende, kompetent og fagligt dygtig
  • Evner at arbejde selvstændigt og tage ansvar

 

Stillingen refererer til chef for Programudvikling Mikkel Hyldebrandt Jensen.


Praktisk information

Jobbet er en fuldtidsstilling på 37 timer ugentligt. Dit arbejdssted vil være Bygmestervej 10 i København NV, men der vil også være en vis rejseaktivitet til Aarhus. Da vi arbejder med frivillige, skal du regne med også at løse opgaver uden for normal kontortid. Aflønning efter aftale.


Ansøgning

Stillingen ønskes besat den 1. oktober 2021.
Send ansøgning, CV og evt. øvrige dokumenter i en samlet pdf til mikkel@socialtansvar.dk. Venligst skriv ”ansøgning projektleder UR” i emnefeltet.
Ansøgningsfristen er den 19. august 2021 kl. 23.59. Vi forventer at afholde samtaler i uge 34.


Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for Programudvikling Mikkel Hyldebrandt Jensen på mikkel@socialtansvar.dk.


Om Fonden for Socialt Ansvar

Unge Ravne er er en indsats under Fonden for Socialt Ansvar.
Fonden for Socialt Ansvar arbejder med frivilligt socialt arbejde på mange niveauer og er paraplyorganisation for frivillige sociale indsatser, der byder ind med løsninger på en række af samfundets alvorlige problemer. Vores formål er at støtte aktiviteter, der fremmer socialt ansvar i den civile-, private- og offentlige sektor, og vores indsatser sker på grundlag af bevillinger og donationer, da Fonden ikke selv er formuende. Fonden arbejder inden for alle velfærdsområder for at støtte børn, unge og udsatte grupper.


Fonden for Socialt Ansvar har til huse på Bygmestervej 10, 1. + 3. sal, 2400 København NV sammen med en række andre sociale organisationer.
Du kan læse om os og vores arbejde på www.socialtansvar.dk