Fonden for Socialt Ansvar introducerer nyt logo!

Der er skabt en helt ny visuel identitet for Fonden for Socialt Ansvar i form af nye hjemmesider og nu også et nyt logo. Det sker blandt andet for at understøtte den større strategi Fonden arbejder ud fra:

Vi ønsker at skabe mere velfærd for færre midler, og vi er med til at løfte infrastrukturen på hele det frivillige sociale område”, udtaler Direktør Thit Aaris-Høeg.

Det nye logo, som erstatter det 13 år gamle logo, er blot et skridt på vejen i en omfattende forandringsproces mod at blive mere digital og dynamisk.

Det nye logo afspejler den fremdrift og energi vi arbejder ud fra hos Fonden for Socialt Ansvar. Vi brænder for at drive forebyggende og langsigtede indsatser, som bygger på tværgående samarbejder mellem den frivillige, private og offentlige sektor. Og med gode resultater.

Vi har altid fokus på at inddrage virksomheder, kommuner og civilsamfund i indsatser, der gør en forskel. Det tror vi på giver den bedste løsning. Hvis du eller din arbejdsplads ønsker at arbejde aktivt med at hjælpe en af vores indsatser, så kontakt os gerne på 70121299 for at høre mere om samarbejdsmuligheder.

Du kan læse lidt om igangværende initiativer i vores indsatser her: