Samarbejde med Testaviva

Nemt og gratis at sikre sig selv og sine efterladte 

Vi har indgået et samarbejde med TestaViva, som er en ny online platform, hvis mål er at gøre det nemt, sikkert og gratis for alle danskere at oprette juridisk gyldige dokumenter som testamente, begunstigelseserklæringer og ægtepagter. TestaViva er en digital livsguide, som hjælper dig hele livet med at få oprettet de dokumenter, der sikrer dig og din familie.

Du kan gratis sikre dine kære en højere andel af din arv - samtidig med at du begunstiger gode sociale formål

Vidste du for eksempel, at hvis du samtidig begunstiger en NGO som Fonden for Socialt Ansvar eller en af vores indsatser,  kan du faktisk sikre, at dine arvinge får MERE udbetalt i arv? Så, hvorfor ikke begunstige gode formål der hjælper udsatte og skaber tryghed, når du ikke selv er her mere?

Ved at benytte sig af 30% reglen, sikre sine værdier igennem TestaViva og begunstige gode formål, vil dine arvinger modtage en højere andel i arv samtidig med, at du via dit engagement har taget et stort socialt ansvar i det danske samfund. Og dét er da et dejligt eftermæle at efterlade sig. Læs mere om hvordan du gør på www.testaviva.dk.

Hvad er din livsscore?

Din Livsscore er et godt pejlemærke for, om du juridisk har sikret dig og taget stilling til, hvad der skal ske med din arv og dine værdier. Både når du ikke er her mere. Og hvis du og din partner går hver til sit. Livsscoren viser, om fordelingen af værdierne er på plads, og hvilke situationer og forhold du og familien mangler at tage højde for. Du kan også se, hvad den gennemsnitlige Livsscore er for andre brugere i en livssituation, der minder om jeres.

Et bedre overblik

Livsscoren er en enkel beregning med udgangspunkt i dine personlige oplysninger, så der kan være særlige tilfælde, Livsscoren ikke tager højde for. Til gengæld giver Livsscoren dig og din familie en klar vurdering af, om I har taget stilling til, hvem der skal have hvad i forbindelse med død eller skilsmisse. 

Test din Livsscore på www.testaviva.dk