DSB

DSB har været hovedsamarbejdspartner i Natteravnene siden maj 2008

DSB S-tog har været samarbejdspartner siden 1. juni 2008, siden hen er DSB tog i hele landet kommet til og Natteravne på arbejde har fri transport på samtlige strækninger på S-togsnettet, Fjern- og Regionalnettet samt på Kystbanen mellem Helsingør og Københavns Lufthavn, Kastrup.

Tilbage i 2007 kontaktede DSB Natteravnene med tilbud om at foliere nogle af deres toge med Natteravnenes logo – det blev til 2 S-toge i Københavnsområdet og et IC3 tog. Både Natteravnene og DSB har oplevet rigtig positive effekter af kampagnen og togene kører derfor stadig den dag i dag. Togene er med til at støtte Natteravnenes arbejde og opfordrer samtidig flere til at blive Natteravn. Desuden er DSB repræsenteret i Natteravnenes styregruppe.

Det betyder meget for os at have et godt samarbejde med Natteravnene, som gør en stor indsats for at bidrage til trygheden på gaderne og for vores kunder. Det er altid en fornøjelse at se, hvordan Natteravnene tager sig af de unge og har en rigtig god dialog med dem, og det arbejde vil vi gerne støtte
- Gert Frost, tidligere adm. direktør i DSB S-tog, Gert Frost, som også var medlem i Natteravnenes styregruppe.