Bliv mentee

Er du imellem 15 år og 30 år og føler du dig nogle gange lidt ensom eller har brug for en stabil relation i dit liv, så kan en mentor fra Come Together gøre noget for dig.

En mentor hos os er en, der deler interesser med dig, som I kan være fælles om. En mentor er frem for alt et menneske, der har sagt ja til, at han eller hun vil være der for dig. En der kan støtte dig, når det hele er lidt svært og en du kan juble med, når det går godt.

I mødes mindst 2 gange om måneden, men hvor det skal foregå og hvad I vil lave sammen, er helt op til jer. Nogle er sammen en gang om ugen, andre et par gange om måneden. Nogle går på café eller i biografen. Andre træner, tager på fisketur eller mødes og laver mad sammen. Nogle gør lidt af det hele. Det vigtige er, at det er noget, du og din mentor gerne vil. Det er ikke noget I skal.

Det koster ikke noget at have en mentor, og det eneste du skal investere, er din tid.

Når du melder dig som mentee, tager vi en snak om hvilke interesser du har og hvilke forventninger du har til din mentor. På baggrund af denne snak finder vi en mentor, der matcher dig og inviterer jer begge til et uforpligtende møde.

Herefter finder dig og din mentor ud af om I har lyst til, at være mentee og mentor. Du bestemmer altså selv, om du vil have den pågældende mentor eller ej.

I kontaktes hver især af en repræsentant fra Come Together efter hhv. 1, 3 og 6 måneder til en snak om, hvordan I har det sammen. Du er naturligvis altid velkommen til, at kontakte Come Together, hvis du har spørgsmål eller brug for at tale om noget.

Come Together findes i følgende byer:

  • Favrskov
  • Silkeborg
  • Skanderborg
  • Horsens
  • Odder
Ansøgningsskema
John Mitchell
Projektleder for Come Together