Bliv mentor

Som mentor er du minimum 20 år. Du skal ikke have en bestemt faglig baggrund for at blive mentor i Come Together, men du skal have tid, energi og ikke mindst lyst til at gøre en forskel for en sårbar ung.

Som mentor deler du ud af egne livserfaringer og støtter mentee’en i at træffe nogle valg, der får ham/hende et skridt videre i livet.

Mentorordningen er baseret på interessefællesskabet mellem mentor og mentee, så I som udgangspunkt har nogle oplevelser, I kan være fælles om. Så uanset om du fisker, ror kajak, strikker eller gerne vil se film i biografen, så bliver du matchet med én, der har samme interesse.

I mødes minimum 2 gange om måneden i mindst et halvt år. Men hvor det skal foregå, og hvad I vil lave, er helt op til jer.

Inden vi laver et match, mødes mentor, mentee og Come Togethers repræsentant til en fælles snak. Her har begge parter mulighed for, at mærke om kemien passer og først derefter beslutter I individuelt om I vil give mentor-matchet en chance.

Efter 1, 3 og 6 måneder kontakter vi jer individuelt for at spørge ind til, hvordan I hver især oplever relationen. Du er naturligvis altid velkommen til, at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller hvis der opstår bekymringer eller problemer.

Som for alle andre mennesker vil den unges behov for råd, vejledning og samvær sandsynligvis ændre sig undervejs. Men erfaringsmæssigt ”vokser” I med hinanden

Som mentor forpligter du dig til at være der for din mentee det antal gange om måneden, I har aftalt. Der er tale om sårbare unge mennesker, der for manges vedkommende har en forhistorie med svigt og manglende støtte og kontakt. Det er den stabilitet, som du kan være med til, at bringe ind i deres liv. Nogle gange i form af hyggeligt samvær, andre gange som sparringspartner og rådgiver, når de skal træffe valg om uddannelse, job og lignende.

Vi skal for en god ordens skyld oplyse, at man for at blive mentor skal kunne fremvise en ren straffeattest.

Come Together findes i følgende byer:

  • Favrskov
  • Silkeborg
  • Skanderborg
  • Horsens
  • Odder
Ansøgningsskema