Bydelsmødre - koordinator

Siden her er til dig, der er koordinator og er i gang med eller skal i gang med at uddanne nye Bydelsmødre.

Grunduddannelse

Efter grunduddannelsen

Månedsmøder

Månedsmøder

Den nye måde, I mødes på, er månedsmøder. Læs mere her om, hvordan I kommer gang med dem.

Vi løser det sammen

Vi løser det sammen

SIDEN HER ER IKKE TILGÆNGELIG - Blev en del af løsningen på lokale udfordringer. Afhold en række workshops og find sammen en fælles problemstilling, I har lyst til at arbejde med.

Gode workshops til at komme i gang

Gode workshops til at komme i gang

Efter uddannelsen skal I mødes på en ny måde. Den overgang, der er fra at være under grunduddannelse til en Bydelsmødre-gruppe, der laver aktiviteter for andre, hjælper de her workshops jer i gang med. Obs. når du trykker her, kommer du ind på frivlligdelen af hjemmesiden.

Bydelsmødre Café

Bydelsmødre Café

En god aktivitet at gå i gang med kort efter grunduddannelsen, er at starte Bydelsmødre Café. Caféen er et sted hvor Bydelsmødrene kan mødes med de kvinder de hjælper og samtidig være et sted hvor kvinder kan få ny viden og skaber netværk. Obs. når du trykker her, kommer du ind på frivlligdelen af hjemmesiden.

Årlige kurser og events

Årlige kurser og events

Bydelsmødrenes landsorganisation tilbyder hvert år kurser og events, der er med til at opkvalificere Bydelsmødrene inden for forskellige emner. Det kan du læse mere om her.

Stift forening

Stift forening

Noget tid efter endt grunduddannelse bliver mange Bydelsmødre-grupper etableret som selvstændig frivillig forening. Læs her, hvordan du kan hjælpe dem med processen. Obs. når du trykker her, kommer du ind på frivlligdelen af hjemmesiden.