Konference om impact

Interessen for at deltage på konferencen er så stor, at vi har stoppet for tilmelding. Du har dog mulighed for at blive skrevet på venteliste.

Den 7. marts inviterer vi sammen med Impact Insider og Foundgood til konference i Vartov i København. Her samler vi sektoren og særligt fondene og de mindre sociale organisationer til en debat, der skal styrke samarbejdet om at skabe impact.

Hvordan styrker vi fonde og foreningers samarbejde om impact?

Som oplæg til dialogen på konferencen præsenteres to spørgeundersøgelser gennemført af Fonden for Socialt Ansvar og Foundgood. Den ene undersøgelse er baseret på interviews med otte større fonde og den anden på en spørgeskemaundersøgelse med besvarelser fra ca. 150 små og mellemstore sociale organisationer.

Fonde og foreninger deler en ambition om at bevæge samfundet i en positiv retning. I stigende grad formuleres det som impactmål. Men hvad mener fonde egentlig, når de taler om impact? Hvordan kan foreninger navigere i de forskellige forståelser af impact? Og hvordan kan fonde og foreninger sammen blive bedre til at skabe mest mulig positiv forandring til gavn for de mest udsatte og sårbare mennesker i vores samfund?

Det er noget af det, vi gerne vil debattere den 7. marts.

 

Skriv dig på ventelisten - Så kontakter vi dig, hvis der bliver plads

Programmet for konferencen

9.00 Ankomst, kaffe og croissanter

9.30 Velkommen og introduktion til dagen v. adm. direktør Thit Aaris-Høeg, Fonden for Socialt Ansvar og chefredaktør Carsten Terp, Impact Insider

9.40 Præsentation af hovedresultater fra spørgeundersøgelser v. direktør Hanne Brinch, Foundgood og chef for Kommunikation og Samarbejder Jacob Møller Overgaard, Fonden for Socialt Ansvar.

10.10 Paneldebat: Hvad mener fonde, når de siger impact? Med Egmont Fonden, Oak Foundation Denmark og Velux Fonden, v. moderator Carsten Terp

10.40 Pause

11.00 Øvelse: Hvordan letter vi arbejdet med at måle og rapportere impact?

11.20 Debat i salen: Kan vi sammen forenkle samarbejdet om impact? v. moderator Carsten Terp

12.15 Opsamling med fokus på at fortsætte dialogen efter konferencen v. Carsten Terp

12.30 Tak for i dag!

Tid og sted

Torsdag den 7. marts, kl. 9.00-12.30
Vartov, Farvergade 27, København K

No-show fee
Det er gratis at deltage på konferencen. Ved tilmelding accepterer du et no-show fee på 200 kr.

Konferencen er støttet af

Egmont Fonden
Lauritzen Fonden
Novo Nordisk Fonden
Oak Foundation Denmark