Konsulent til Programudvikling

Elsker du at få styr på detaljerne, og er du god til mennesker? Er du også tilsat et stænk af entreprenørånd? Har du godt kendskab til, og brænder du for, det frivillige sociale område? Så er du måske den nye konsulent, vi søger i Fonden for Socialt Ansvar.

Du bliver en del af Programudvikling i Fonden for Socialt Ansvar. Afdelingen driver flere mindre og mellemstore sociale indsatser og opstarter nye. Afdelingen har også ansvaret for at screene og optage nye foreninger i Fonden – således, at indsatserne kan forankres og vokse til gavn for endnu flere mennesker.

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder en central stilling med en række spændende og udfordrende opgaver i en afdeling i udvikling. Du vil i tæt samarbejde med afdelingschef og konsulentkollega være ansvarlig for at understøtte vores nye sociale indsatser samt bidrage til, at endnu flere kommer til, og at de bliver velintegreret i Fonden.

Som konsulent har du ansvaret for løbende opsamling og fokus på fremdrift i afdelingens nye indsatser. Du skal derfor kunne lide en bred portefølje af opgaver og at sætte mange af dine faglige og menneskelige kompetencer i spil. Du skal få styr på processer, organisering og forretningsgange. På bevillinger, afrapporteringer og administration. Du skal også researche ved ansøgninger til fonde, udarbejde afrapporteringer til samarbejdspartnere samt indhente og analysere data fra vores indsatser. Og så vil du have den daglige kontakt med frivillige og ansatte pt. i indsatserne Læsehunde, SMART Recovery og Forældrenes Børneklub.

Stillingen passer til dig, der kan lide at tage initiativ, og som både sætter pris på at samarbejde tæt med andre og at løbe med bolden selv, når det er det, opgaverne kalder på. Du bliver en del af et hus af dygtige, sjove og søde kolleger, der brænder for det, de laver.

Dine primære opgaver:

 • Ansvarlig for at få nye indsatser integreret og professionelt drevet – et særligt fokus vil være på at supportere indsatserne i det daglige arbejde, understøtte indsatserne administrativt og kommunikativt og få udarbejdet klare procedurer og tydelig rollefordeling
 • Kortlægge, systematisere og bidrage til konkrete udviklingstiltag i henhold til ønsker og behov hos optagne indsatser
 • Bistå med optagelse og understøttelse af nye sociale indsatser i ”rugekasseforløb” i Fonden, herunder ansvarlig for planlægning, løbende dialog og afholdelse af forløb med kandidatindsatser
 • Tovholderfunktion vedr. udarbejdelse af diverse statusafrapporteringer til fonde og samarbejdspartnere og ansøgninger til kommunale projektmidler (§18)
 • Bidrage til research- og dokumentationsopgaver til kommende fondsansøgninger og om mulige samarbejdspartnere
 • Indhente og behandle data fra vores indsatser
 • Bidrage til løsning af diverse tværgående opgaver i afdelingen

Din profil:

 • Du har en relevant akademisk kandidatuddannelse som f.eks. antropolog eller sociolog
 • Du har erfaring med understøttelse af frivillige indsatser – gerne fra en sekretariatsfunktion i en landsdækkende NGO
 • Du går systematisk til værks i dine opgaver og har et skarpt blik for detaljen
 • Du har generelt gode IT-kompetencer, herunder godt kendskab til MS Office (primært Word, PP og Excel) og meget gerne god erfaring med projektstyringsværktøjer fx MS Project
 • Du er effektiv, serviceminded og god til at planlægge
 • Du har gode kommunikationsevner og formulerer dig præcist og klart

Stillingen referer til chef for Programudvikling Mikkel Hyldebrandt Jensen.

Praktisk information
Jobbet er en fuldtidsstilling på 37 timer ugentligt. Der kan forekomme arbejdstid uden for normal kontortid. Aflønning efter aftale.

Om Fonden for Socialt Ansvar
Fonden for Socialt Ansvar arbejder med frivilligt socialt arbejde på mange niveauer og er paraplyorganisation for frivillige sociale indsatser, der byder ind med løsninger på en række af samfundets alvorlige problemer. Vores formål er at støtte aktiviteter, der fremmer socialt ansvar i den civile-, private- og offentlige sektor, og vores indsatser sker på grundlag af bevillinger og donationer, da Fonden ikke selv er formuende. Fonden arbejder inden for alle velfærdsområder for at støtte børn, unge og udsatte grupper.

Fonden for Socialt Ansvar har til huse på Bygmestervej 10, 1. + 3. sal, 2400 København NV.

Du kan læse om os og vores arbejde på www.socialtansvar.dk