Praktikant til Baba

Er du studerende, og ønsker du en praktikstilling, hvor du kan få indflydelse på videreudviklingen af en landsdækkende frivillig indsats samtidig med, at du har fødderne plantet i praksis?

Så søg praktik hos os i Babas Landssekretariat.

Praktikantstilling med fokus på afholdelse af kurser og workshops for Baba-frivillige og understøtte udviklingen af nyt koncept om fædre og barsel.

Som praktikant hos os vil du blive en del af Babas landssekretariat, som har den primære kontakt til de Baba-frivillige i Danmark og står for videreudviklingen af Baba-konceptet, kommunikation og dokumentation af indsatsen.

Du vil være med til at afholde kurser og workshops for de frivillige i Baba og få indblik i vores dialogiske facilitering og metode. Indblikket i vores metode og koncept skal du også bruge til, at varetage videreudviklingen af et kommende barselsprojekt, som skal afprøves i efteråret.

Derudover vil du få mulighed for at deltage i praktisk support af lokale Baba-grupper og planlægning og events og lokale aktiviteter.

Vi lægger meget vægt på en vekselvirkning mellem praksis og udvikling i vores arbejde med konceptet og de frivillige.
Herudover vil du løbende kunne få mindre kommunikationsopgaver og andre ad hoc-opgaver som altid opstår i en travl NGO.
Vi går op i også at vægte opgaverne, så de passer til, hvad du finder interessant og gerne vil have ud af din praktikperiode.

Dit arbejde vil foregå i et tæt samarbejde med resten af Baba-teamet. Du bliver også en del af hele Fonden for Socialt Ansvar, som huser Natteravnene, Bydelsmødrene. Derudover vil du dele kontor med en lang række sociale indsatser, såsom Girltalk, Medborgerne, ReDI School m.fl.

Det forventer vi af dig
• Du kan arbejde selvstændigt og struktureret
• Er god til at skabe relationer
• Har lyst til at arbejde med frivillige og skabe motivation og engagement
• Er interesseret i målgruppen; familier med etniske minoritetsbaggrund
• Kan lide skriftlig og mundtlig formidling

Detaljer om stillingen
• Ugentlige timetal: mellem 25 og 37 timer (tilpasses vores og dine behov)
• Praktikperiode: september 2022 – januar 2023
• Ulønnet praktikstilling

Ansøgningen
Er du interesseret i at søge stillingen?
Så send ansøgning og CV til adeel@socialtansvar.dk senest fredag d. 15. maj 2022.
Har du spørgsmål om praktikken? Så ring til Adeel Naseem på: 20 47 68 88
Vi regner med at holde samtaler i uge 20 og uge 21.

Lidt om os
Baba er en indsats under Fonden for Socialt Ansvar (FSA). FSA arbejder med frivilligt socialt arbejde på mange niveauer, og Baba er en frivillig indsats, som har til formål at styrke fædres deltagelse i børns liv. Gennem indsatsen bliver frivillige fædre klædt på til at motivere andre fædre til deltagelse i børns liv. Baba tilbyder et unikt rum for fædre, hvor fædre sammen reflekterer og finder deres helt egen måde at være far på.
Baba-grupperne dannes og forankres i deres lokalområde og gennemgår herefter en proces, hvor de sammen blandt andet definerer, hvilken indsats de ønsker at lave i deres lokalområde.