Praktikant til digital kommunikation

Vil du være med til at udvikle vores digitale profil? Så har du mulighed for at blive en del af holdet i Kommunikation & samarbejder hos Fonden For Socialt Ansvar. Vi søger lige nu en skarp praktikant.

Har du mod på at bringe dine digitale kompetencer i spil og få ansvar? Så er det måske dig, vi søger til et interessant og udfordrende praktikforløb med et stort ansvar.

Vi søger et ambitiøst talent med interesse for digitale discipliner som SEM/SEO, Google Ads, SoMe, konverteringsoptimering, Google Analytics, Content Creation etc. Vi søger en person som har lyst til at prøve sine færdigheder af i en organisation med store ambitioner. Vi er i gang med en række nye tiltag, der bl.a. omhandler implementering af nyt CMS system, udvikling og opsætning af automatiske mail-flows, optimering af vores SoMe-indsatser, justering af vores GA-account og måden vi i denne henseende bruger data og indsigter.

Arbejdsopgaver

Som praktikant vil du bl.a. skulle bidrage til følgende opgaver, som du skal hjælpe med at løfte sammen med gode kolleger i teamet:

 • Løbende opsætning og justering i Google Analytics
 • Justering af site og content i relation til SEO og optimeret brugerrejse
 • Opsætning og analyse af indsatser på SoMe og Google Ads
 • Konverteringsoptimering og brugervenlighed i relation til site og nyhedsmails
 • Content Creation og linkbuilding
 • Mindre ad hoc-opgaver
Hvem er du?

Vi forestiller os, at du læser på en relevant uddannelse inden for fx digitale medier, digital kommunikation, it eller markedsføring. Herudover, at du især har viden om og interesse for:

 • Data, målgrupper og digitale brugerrejser
 • Aktuelle tendenser på sociale medier og indenfor kommunikation generelt
 • SEO / SEM
 • Google Analytics som et værktøj til indsigter og til opsætning af specifikke kampagner
Derudover lægger vi vægt på, at du er:
 • Begejstret for kommunikationsfagets mange discipliner og indsigt i de digitale muligheder
 • Velorienteret og nysgerrig på tendenser og trends indenfor SoMe og e-mail automation
 • Glad for at have kontakt med og arbejde sammen med mange forskellige mennesker
Hvad tilbyder vi?

Vi kan tilbyde et praktikforløb, hvor du for alvor kan få udviklet dine kompetencer og få et stort ansvar. Der vil være rig mulighed for at prøve din viden og dine kompetencer af i praksis. Du bliver en del af en arbejdsplads med højt til loftet, hvor vi kommer hinanden ved og gerne vil have det sjovt og rart, når vi går på arbejde. Samtidig er vi en professionel organisation, hvor vi hver dag har fokus på udvikling og optimering af det vi laver.

Du bliver del af et dygtigt team bestående af både kommunikations- og kampagnefolk. I afdelingen har vi ansvaret for at sikre en stærk kommunikation, der giver højt kendskab til fondens indsatser og aktiviteter. Derudover står afdelingen også for dokumentation, fundraising og indsamlingskampagner.

Praktisk information

Starttidspunkt: Hurtigst muligt

Praktikkens varighed: Gerne tre måneder

Arbejdstiden er som udgangspunkt på 37 timer om ugen, men vi er fleksible i forhold til, hvad der passer ind i din hverdag.

Stillingen er ulønnet, og du refererer til chefen for afdelingen Kommunikation & samarbejder, Jacob Møller Overgaard.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Louise Braüner på louise@socialtansvar.dk eller tlf. 9360 3983.

Ansøgning

Send ansøgning og CV til louise@socialtansvar.dk hurtigst muligt. Ansøgningsfrist er d. 1. maj, men vi holder løbende samtaler.