Studentermedhjælper til Unge Ravne

Er du en dygtig koordinator, og har du lyst til at kommunikere med de sejeste frivillige i Aarhus?

Så er det måske dig, vi søger til at hjælpe os med at udvikle og koordinere Unge Ravne i Aarhus. I sommeren 2021 kom Unge Ravne godt fra start i Aarhus, og vi søger nu en studentermedhjælper, der kan være med til at koordinere indsatsen, løse praktiske opgaver og fungere som tovholder på events og sociale aktiviteter.

Om os

Unge Ravne er en ungdomsindsats, der skaber tryghed for børn og unge i nattelivet og til store events. De frivillige i Unge Ravne er mellem 20 og 30 år. De færdes ædru på gaden og på barer og klubber, hvor de passer på andre unge og viser den gode stil i byen.

Vi tilbyder en spændende og udviklende arbejdsplads med hjertet på rette sted, højt til loftet og plads til nye idéer. Du bliver en del af Fonden for Socialt Ansvar, som også huser Natteravnene, Bydelsmødre, Baba og en række andre sociale indsatser. I det daglige arbejder du sammen med Unge Ravnes projektleder og en flok seje engagerede frivillige.

Om opgaverne

Opgaverne er alsidige, og der vil være rig mulighed for at præge dem med dine egne gode idéer. Men som udgangspunkt består de i:

  • Kommunikation med frivillige og samarbejdspartnere
  • Koordinering af og tovholder på Unge Ravnes deltagelse i events, workshops og sociale aktiviteter
  • Rekruttering af nye frivillige og anden opsøgende arbejde
  • Praktiske opgaver i forbindelse med opstart af nye Unge Ravne, events, infomøder, indkøb af merchandise m.m.

Din studieretning er ikke afgørende, men vi forestiller os, at du:

  • Er god til at skabe relationer og elsker at møde nye mennesker
  • Har lyst til at arbejde med unge frivillige og skabe motivation og engagement
  • Er interesseret i at skabe tryghed i nattelivet og gøre en forskel for målgruppen børn og unge
  • Arbejder selvstændigt og struktureret
  • Tager ansvar og udviser fleksibilitet
Det praktiske

Ansættelsen er med opstart snarest muligt.

Arbejdstiden er 10 eller 15 timer om ugen. Sammen aftaler vi, hvordan timerne placeres, så de passer ind i dit studieskema og Unge Ravnes aktiviteter. Da vi arbejder med frivillige og er en indsats, som skaber tryghed i nattelivet, vil der være behov for weekend- og aftenarbejde.

Stillingen er gældende til og med december 2022, men der er stor mulighed for forlængelse, så du også kan fortsætte som vores studentermedhjælper i 2023.

Unge Ravne stiller en arbejdsplads med pc til rådighed i Frivilligcenteret på Sønder Allé 33 i Aarhus. Unge Ravnes projektleder er ofte i Aarhus, men hun har arbejdsplads i København, og kontakten mellem jer foregår derfor primært over telefonen og Teams.

Læs mere om Unge Ravne