Studentermedhjælpere til Unge Ravne i Odense

Er du en dygtig koordinator, og vil du være med til at rekruttere og motivere unge frivillige, der skaber tryghed i nattelivet?

Unge Ravne er flyvende i både København og Aarhus, og til august etablerer vi også Unge Ravne i Odense. Vi glæder os sådan til at komme godt i gang og søger derfor to studentermedhjælpere, der skal være med til at koordinere indsatsen, løse administrative opgaver og fungere som tovholdere på events og sociale aktiviteter.

Om os

Unge Ravne er en ungdomsindsats, der skaber tryghed for børn og unge i nattelivet og til store events. De frivillige i Unge Ravne er mellem 20 og 30 år. De færdes ædru på gaden og på barer og klubber, hvor de passer på andre unge og viser, hvordan man fester ansvarligt.

Vi tilbyder en udviklende arbejdsplads med hjertet på rette sted, spændende oplevelser og plads til nye idéer. Du bliver en del af Fonden for Socialt Ansvar, som også huser Natteravnene, Bydelsmødre, Baba og en række andre sociale indsatser. Til dagligt skal du arbejde tæt sammen med den anden studentermedhjælper i Odense, Unge Ravnes projektleder i København, Unge Ravnes to studentermedhjælpere i Aarhus og de mange seje engagerede frivillige, der bliver Unge Ravne i Odense.

Om opgaverne

Opgaverne er alsidige, og der vil være rig mulighed for at præge dem med dine egne gode idéer. Men som udgangspunkt består de i:

  • Rekruttering af frivillige og andet opsøgende arbejde
  • Administrative opgaver i forbindelse med opstart af nye Unge Ravne, events, informationsmøder, indkøb af merchandise m.m.
  • Kommunikation med frivillige og samarbejdspartnere
  • Koordinering af og tovholder på Unge Ravnes deltagelse i events, workshops og sociale aktiviteter

Din studieretning er ikke afgørende, men vi forestiller os, at du:

  • Er god til at skabe relationer og elsker at møde nye mennesker
  • Har lyst til at arbejde med unge frivillige og skabe motivation og engagement
  • Er interesseret i at skabe tryghed i nattelivet og gøre en forskel for børn og unge
  • Arbejder selvstændigt og struktureret
  • Tager ansvar og udviser fleksibilitet
Det praktiske

Ansættelsen er med opstart den 1. august eller hurtigst muligt derefter. Arbejdstiden er i gennemsnit ca. 10 timer om ugen. Sammen aftaler vi, hvordan timerne placeres, så de passer ind i dit og den anden studentermedhjælpers studieskema og Unge Ravnes aktiviteter. Da vi arbejder med frivillige og er en indsats, som skaber tryghed i nattelivet, vil der være behov for weekend- og aftenarbejde.

Stillingen er gældende i et år til og med juli 2024.

Unge Ravne stiller en arbejdsplads med pc til rådighed i Odense. Unge Ravnes projektleder er ofte i Odense, men hun har arbejdsplads i København, og kontakten mellem jer foregår derfor primært over Teams og telefon.

Læs mere om Unge Ravne