Vi er hos Natteravnene glade for at modtage en donation fra ”Fonden Sol og Strand ved Margit og Kjeld” for, at få flere Natteravne i hele landet.

”Fonden Sol og Strand ved Margit og Kjeld” donerer 100.000 kroner, som kan bruges til at tiltrække flere Natteravne, så der kan skabes endnu mere tryghed for de unge i Nattelivet.

Natteravnene er 100 procent privatfinansieret, og vores arbejde afhænger af private donationer. Derfor blev jeg utrolig glad, da jeg modtog beskeden om, at vi var udvalgt til at modtage denne donation. Det vidner om, at der er nogle, der tænker på Natteravnene og vores indsats for de 15-24-årige. Det er et skulderklap, som betyder meget for en frivillig organisation som vores, fortæller chef for Natteravnene Claus Staunstrup Nilsson.

På trods af at samfundet har været ramt af både Corona-nedlukninger og andre restriktioner, har Natteravnene oplevet stor interesse for at blive Natteravn og skabe mere tryghed for de unge i nattelivet. Donationen fra ” Fonden Sol og Strand ved Margit og Kjeld” kan være med til at budskabet om, at der er plads til Natteravne kommer ud til endnu flere.

Vi kan se, at der er behov for Natteravne i nattelivet uanset årstiden, og uanset om værtshuse og diskoteker lukker kl. 22 eller har åbent hele natten. En gruppe Natteravne på gaden kan være med til at gøre forskellen for den enkelte unge – så der er altid plads til og brug for flere frivillige, som vil gøre en forskel, påpeger Claus Staunstrup Nilsson.

Natteravnene har i alt 150 lokalforeninger fordelt i hele Danmark, og det er disse foreninger, der selvstændigt driver den lokale indsats. Derfor vil den kommende rekrutteringsindsats blive besluttet i samråd med formændene i de forskellige foreninger.

Natteravnene glæder sig til i 2021 at fortsætte Natteravnenes positive udvikling og skabe mulighed for endnu flere frivillige kan komme ud og skabe tryghed for de unge i Nattelivet