Til kommuner

Tilbud til kommuner og kommunale institutioner

Vi tilbyder en række forskellige ydelser til kommuner og kommunale institutioner. Her på siden samler vi de ydelser, der bliver efterspurgt løbende. I er altid velkommen til at kontakte os, hvis I ønsker dialog om ideer til oplæg, kurser eller andre ydelser, der ikke er omtalt på siden.

Uddannelse af frivillige til kampen mod negativ social kontrol

Kurset er relevant for familieforvaltningen i kommunerne. Målet er at uddanne frivillige til at hjælpe kommunen med at forebygge og afhjælpe negativ social kontrol på familiernes eget modersmål.

Kursus for familier om forebyggelse af negativ social kontrol

Kurset er relevant for familieforvaltningen i kommunerne. Målet er at give forældre viden, indsigt og redskaber til at bryde med negativ social kontrol og ændre de mønstre, som skaber negativ social kontrol.

Workshop: Bliv god til dialogmøder med etniske minoritetsforældre

Workshoppen henvender sig til flere kommunale faggrupper – f.eks. skolelærere, pædagoger, sundhedsplejersker – der ønsker at styrke samarbejdet med forældre med etnisk minoritetsbaggrund.

Få Baba til jeres kommune

Frivilligindsatsen Baba skaber rollemodeller, der samarbejder med lokale institutioner til gavn for både børn og samfund. Fordi Baba-frivillige kan nå familier, som myndighederne har svært ved at nå, kan Baba være en central del af integrationsindsatsen i jeres kommune.

Få Bydelsmødre til jeres kommune

Frivilligindsatsen Bydelsmødre er brobyggere i udsatte boligområder. De får kontakt til kvinder i lokalområdet og sikrer, at information fra myndigheder når udsatte familier, ensomme ældre og isolerede kvinder, som det etablerede system har svært ved at nå. De hjælper og støtter også kvinderne i at komme i job og uddannelse.

Kontakt os

Send os en besked, hvis du har spørgsmål til, hvad vi kan samarbejde med jeres kommune om. Vi er en særlig stærk samarbejdspartner inden for vores strategiske indsatsområder:

Bliv kontaktet

Vores samarbejdspartnere

Kommunernes Landsforening
Aalborg Kommune
Aarhus Kommune
Albertslund Kommune
Ballerup Kommune
Bornholm Kommune
Brønderslev Kommune
Esbjerg Kommune
Fredensborg Kommune
Frederiksberg Kommune
Frederikshavn Kommune
Furesø Kommune
Gladsaxe Kommune
Guldborgsund Kommune
Helsingør Kommune
Herning Kommune
Hillerød Kommune
Holbæk Kommune
Holstebro Kommune
Høje-Taastrup Kommune
Ikast-Brande Kommune
Ishøj Kommune
Københavns Kommune
Køge Kommune
Mariagerfjord Kommune
Odense Kommune
Randers Kommune
Ringkøbing-Skjern Kommune
Ringsted Kommune
Roskilde Kommune
Rødovre Kommune
Silkeborg Kommune
Skanderborg Kommune
Slagelse Kommune
Sønderborg Kommune
Vejle Kommune
Viborg Kommune
Vordingborg Kommune