Thit Aaris-Høeg har været adm. direktør for Fonden for Socialt ansvar siden 2015 og for Fonden for Sociale Investeringer siden 2019. Den 21. april fylder hun 50 år.

Thit Aaris-Høeg overtog posten som adm. direktør for Fonden for Socialt Ansvar i 2015, og siden da er Fonden vokset fra at være godt ti medarbejdere, der drev én større social indsats samt et par mindre projekter, til i dag at være samlende platform for ni forskellige frivilligindsatser med flere end 45 ansatte og en årlig omsætning på mellem 30 og 35 mio. kr.

Fonden for Socialt Ansvar har på tværs af alle frivillige indsatser i dag mere end 5.000 frivillige fordelt over hele landet.

Som adm. direktør i Fonden for Socialt Ansvar har Thit Aaris-Høeg sat fokus på vigtigheden af innovation i den frivillige sociale sektor. I 2019 var hun den drivende kraft bag stiftelsen af den erhvervsdrivende fond Fonden for Sociale Investeringer, som er en af de første sociale investeringsfonde i Danmark.

Bestyrelserne i henholdsvis Fonden for Socialt Ansvar og Fonden for Sociale Investeringer afholder en reception for Thit Aaris-Høeg fredag d. 29. april i vores lokaler i Københavns nordvestkvarter.