300 frivillige Bydelsmødre fra hele landet deltog til Bydelsmødrenes landsmøde på Nyborg Strand. Temaet for landsmødet var kvindens rejse og rolle i samfundet - i fortiden, nutiden og fremtiden.

Hvordan er vores roller som kvinder, hustruer, samfundsborgere og mødre ændret sig gennem tiden? Hvilken påvirkning og indflydelse har det, at vi er flyttet fra ét land til et andet og fra generation til generation?

Gennem 150 år til nu, har kvinderne i det danske samfund, tilkæmpet sig de rettigheder og den ligestilling, der præger vores samfund den dag i dag. I Danmark kan kvinderne uddanne sig, arbejde og stifte familie, stort set som de vil. Kvinderne har været på en stor livsforandrende rejse både i fortiden, nu og fremover. Hvordan kan vi snakke om fremtiden og være med til at skabe forandringer i vores og andres liv som kvinde?

Alt det diskuterede og lærte Bydelsmødrene om fra bl.a. historiker og forfatter Pia Laneth Friis, der fortalte om sin familiehistorie og gennem workshops, hvor Bydelsmødre reflekterede over forskelle mellem deres mødres liv og deres egne liv, og hvilke ønsker Bydelsmødrene har for forandringer i forhold til deres børns liv og fremtid.