Tak er muligvis et fattigt ord, men den støtte, vi får fra vores erhvervspartnere, er uvurderlig.

”Vores frivillige og medarbejdere gør hele året et kæmpe arbejde for at hjælpe sårbare familier over hele landet – og støtten fra vores erhvervspartnere er enormt vigtig for, at det arbejde er muligt. Deres støtte og opbakning er uundværlig, fordi den er med til både at udbrede og professionalisere vores arbejde, så vi kan hjælpe endnu flere. Det vil vi gerne sige jer tak for!” siger Thit Aaris-Høeg, adm. direktør i Fonden for Socialt Ansvar.

Polygon og Stratu er to af de virksomheder, der har støttet vores arbejde i 2023. Vi har bedt dem om at sætte et par ord på, hvorfor de har valgt at støtte Fonden for Socialt Ansvar.

Stratu vil sætte positive aftryk

Stratu har hele året hjulpet med en af de ting, som ingen tænker på, når det fungerer – men som gør alt umuligt, når det ikke fungerer: nemlig IT.

Jeppe Klestrup, der er CEO i Stratu, siger: ”Det er vigtigt for os, at vi sætter et positivt aftryk her i verden. Og en af de ting, vi rigtig gerne vil være med til at løfte, er de helt konkrete sociale indsatser, der er drevet af frivillige, som gør en kæmpe forskel for samfundets udsatte. De frivillige ildsjæle er helte, og de fortjener i den grad en hånd. Fonden for Socialt Ansvar driver en række vigtige sociale indsatser, hvor IT-fundamentet skal være på plads. Og hvis vores viden om IT og teknologi kan hjælpe, så stiller vi os ydmygt til rådighed.”

Stratu støtter Fonden for Socialt Ansvar
Jeppe Klestrup, CEO i Stratu.

Polygon vil tage ansvar

Polygon blev ny erhvervspartner i 2023. Polygon arbejder med skadeservice og fugtteknik, og særlig i år har ekstraordinært mange hjem været ramt af voldsomme skader som følge af stormflod, storm og skybrud. For Polygon har der været en helt naturlig kobling mellem virksomhedens daglige arbejde for at hjælpe familier rundt om i Danmark og støtten til Fonden for Socialt Ansvars sociale arbejde.

Stefan Gravang, der er adm. direktør i Polygon, siger: ”Det er rigtig vigtigt for os som virksomhed, at vi tager samfundsansvar og gør en positiv forskel. Det gør vores dygtige medarbejdere i deres daglige arbejde allerede. Og gennem vores samarbejde med Fonden for Socialt Ansvar kan vi samtidig hjælpe udsatte og sårbare familier, hvor børn og unge får hjælp og støtte til deres skolegang, uddannelse og vej gennem livet. Det er et samarbejde, vi er meget stolte af.”

Polygon støtter Fonden for Socialt Ansvar
Stefan Gravang, adm. direktør i Polygon.

En stor tak fra os i Fonden for Socialt Ansvar for de gode samarbejder!