Natteravnene er stolte over at kunne lancere bæredygtige tasker fra Grünbag lavet af genbrugte Natteravne-jakker.

I forbindelse med Natteravnenes udskiftning af de ikoniske gule jakker støttet af Spar Nord Fonden er Natteravnene stolte over at præsentere Natteravnenes nye bæredygtige tasker. De unikke tasker er produceret af Natteravnenes gamle jakker, som tidligere har været brugt under de frivilliges vandringer i nattelivet. De er lavet i samarbejde med det danske firma Grünbag.

Hver taske har sin egen historie og repræsenterer tusindvis af timers frivilligt arbejde for at skabe tryghed i det danske natteliv.
Mai-Britt Haugaard Jeppesen, chef for Natteravnene

“Vi har haft et stort bæredygtighedsfokus i processen med at udskifte de gamle jakker, og ved at lave tasker ud af jakkerne har vi fundet en løsning, hvor vi kan være miljømæssigt ansvarlige og innovative samtidigt,fortsætter Mai-Britt Haugaard Jeppesen.

Taskerne er nu kan købes på Natteravnenes webshop og er ideelle til den miljøbevidste forbruger, der ønsker at vise sin støtte til både Natteravnene og bæredygtige initiativer. Hver taske er unik og designet til daglig brug med et robust, vandafvisende ydre og en justerbar rem for maksimal komfort og funktionalitet. Taskerne nummererede fra 1-50, da der kun er produceret 50 af hver taske.

Køb din taske nu og få en unik taske og vær med til at støtte Natteravnenes arbejde og fremme bæredygtighed.