Eleverne på Salix Skole i Valby har doneret overskuddet fra deres årlige festdag til Baba. Salix Festdag afholdes på skolen hvert år og her sælger eleverne mad og arrangerer aktiviteter for at samle ind til et godt formål.

Tre elever fra skolen besøgte os for at overrække beviset for skolens donation til os og for at fortælle om deres festdag, og hvordan de har indsamlet pengene til Baba. Til festdagen arrangerer eleverne blandt andet vandballonskast og andedam, hvor man kan vinde præmier eller få mulighed for at kaste vandballoner efter bl.a. skolens lærere, ligesom de ældste klasser sælger hjemmelavet mad og kage på dagen.

Under besøget hos Baba fik eleverne mulighed for at prøve kræfter med en af de øvelser, Baba laver under Baba-uddannelsen. Nemlig andeøvelsen, hvor alle får udleveret et sæt helt ens LEGO-klodser for så at bygge en and. Der er aldrig to ænder, der bliver bygget ens, ligesom der aldrig er to mennesker, der er ens. Øvelsen bruger vi som indgang til at tale om, at alle er forskellige og at der ikke findes bare en rigtig måde at være far og mand på. Børnene fra Salix Skole tog rigtig godt imod øvelsen.

Med donationen fra Salix Skole er Baba kommet i fornemt selskab med andre organisationer, som skolen tidligere har støttet, herunder bl.a. SIND, Red Barnet, WWF og Danske Hospitalsklovne.

Vi er meget taknemmelige for elevernes engagement og stolte over at være en del af Salix Skoles tradition for at give tilbage.