Far er Vigtig

Om indsatsen

Far er Vigtig er et barselsunderstøttende projekt, som klæder kommende fædre på til den livsomvæltende begivenhed, som det at bringe et barn til verdenen kan være. Gennem et gruppeforløb på 7 moduler fordelt over ca. 1 år arbejdes der i fællesskab med at styrke farrollen og fædres samarbejde med jordemødre, sundhedsplejersker, vuggestuen og ikke mindst partnere.

Det foregår igennem dialogmøder med fagpersoner, fælles refleksioner omkring faderskabet og ud fra en grundlæggende tro på, at fædre kan og vil det bedste for deres børn. Målet med indsatsen er at styrke fædres relation til deres børn og  skabe et grundlag for, at samtalerne i hjemmet omkring børn og opdragelse bliver mere lige.

Indsatsen har fokus på barnets første 1000 dage, farrollen og fædres samarbejde med de fagpersoner, som familien møder i løbet af denne periode.

Tilbuddet udbydes indtil videre frem til september 2025 og det er finansieret af Ole Kirk Fond og Egmont Fonden.

Praktisk information
  • Et forløb strækker sig over 7 moduler. De første to moduler finder sted under graviditeten og det sidste modul finder sted omkring de sidste to måneder af barslen
  • Det er gratis at deltage og der er forplejning på alle modulerne
  • Hvert modul varer mellem 2-3 timer
  • Der er maks. 10 fædre på et forløb
  • Da vi i fællesskab skal arbejde intenst med far-rollen og fædres samarbejde med fagpersoner, forgår forløbet i udgangspunkt uden børn
  • Det sjette eller syvende modul er arrangeret, således at fædre-gruppen mødes med sine børn

Kontakt

Deltager

Vil du vide mere om, hvad det vil sige at deltage i projektet eller har du praktiske spørgsmål, så er du velkommen til at ringe eller skrive til Adeel Naseem.

Fagperson

Er du fagperson og vil have tilbuddet til din kommune eller vil du bidrage med viden til projektet, kan du kontakte Adeel Naseem.

Adeel Naseem

Telefon: 2047 6888