DSB

Et samarbejde om at skabe tryghed i det offentlige rum

”I DSB har vi stort fokus på vores kunders tryghed, hvilket flugter godt med den indsats, de frivillige i Natteravnene yder; nemlig at gøre nattelivet trygt for de unge. Det gør de med deres synlige tilstedeværelse og gode dialog med de unge – også på stationer og i tog, hvor de kan køre gratis med, når de har deres gule jakker på. Vi sætter stor pris på det mangeårige samarbejde med Natteravnene og er stolte af at kunne være med til at understøtte og synliggøre det flotte arbejde samt bidrage til at hverve nye Natteravne.”

Charlotte Saltoft Kjærulf, Head of customer experience hos DSB

Tryghed på stationerne

DSB har været strategisk samarbejdspartner med Natteravnene siden maj 2009. DSB er Danmarks største trafikoperatør og er en selvstændig offentlig virksomhed ejet af Transport- og Energiministeriet.

DSB S-tog har været samarbejdspartner siden 1. juni 2008, og sidenhen er DSB tog i hele landet kommet til. Natteravne, der er på deres ruter, har fri transport på samtlige strækninger på S-togsnettet, Fjern- og Regionalnettet samt på Kystbanen mellem Helsingør og Københavns Lufthavn.