Praktikant til Unge Ravne

Vil du være med til at udvikle, understøtte og koordinere ungdomsindsatsen Unge Ravne? Har du interesse for og viden om frivilligt socialt arbejde? Og er du klar på at motivere og kommunikere med unge frivillige? Så er det måske dig, vi søger til en lærerig praktik fyldt med fede oplevelser i foråret 2023.
Om os

Unge Ravne er en frivillig social ungdomsindsats, der skaber tryghed for børn og unge i nattelivet og til store events. De frivillige i Unge Ravne er mellem 20 og 30 år. De færdes ædru på gaden og på barer og klubber, hvor de passer på andre unge og viser den gode stil i byen.

Vi tilbyder en spændende og udviklende praktik, hvor du indgår i et dynamisk arbejdsmiljø med hjertet på rette sted, højt til loftet og plads til nye idéer. Du bliver en del af Fonden for Socialt Ansvar, som også huser Natteravnene, Bydelsmødre, Baba og en række andre sociale indsatser. I det daglige arbejder du sammen med en stor flok unge frivillige og Unge Ravnes projektleder, som giver dig tæt sparring, så du opnår personlig og faglig udvikling.

Om dig

Du læser på universitetet, hvor du er ved at afslutte din bachelor eller i gang med en kandidatuddannelse. Du læser måske sociologi, socialvidenskab, socialt arbejde, antropologi, pædagogik eller lignende. Din studieretning er ikke afgørende, men du er dygtig fagligt og socialt og har interesse for og viden om frivilligt socialt arbejde. Vi forestiller os, at du:

  • Er interesseret i at gøre en forskel for målgruppen børn og unge
  • Er god til at skabe relationer og elsker at møde nye mennesker
  • Har lyst til at arbejde med unge frivillige
  • Arbejder selvstændigt og struktureret
  • Tager ansvar og udviser fleksibilitet
Dine opgaver

Opgaverne er alsidige, og der vil være rig mulighed for at præge dem med dine egne gode idéer og viden fra din studieretning. Men som udgangspunkt består de i:

  • Koordinering af og tovholder på Unge Ravnes deltagelse i events og sociale aktiviteter
  • Metodeudvikling og understøttelse og evaluering af Unge Ravnes aktiviteter
  • Kommunikation med frivillige og samarbejdspartnere
  • Rekruttering af nye frivillige og anden opsøgende arbejde
  • Praktiske opgaver i forbindelse med opstart af nye Unge Ravne, events, infomøder, indkøb af merchandise m.m.
Det praktiske

Praktikken er fra januar eller februar 2023 til juni 2023. Arbejdstiden er 25-37 timer ugentligt.

Arbejdstiden er som udgangspunkt i dagstimerne, men da vi arbejder med frivillige, vil der ind i mellem være behov for arbejde om aftenen og i weekenderne. Har du behov for at følge et fag på dit studie eller passe et studiejob, finder vi naturligvis ud af det.

Du får kontorplads hos Fonden for Socialt Ansvar på Bygmestervej 10 i København NV, hvor vi stiller pc og telefon til rådighed.

Praktikken er ulønnet.

Læs mere om Unge Ravne