Praktikanter til Bydelsmødre, Baba og Natteravnene

Er du på udkig efter en praktikplads til forårssemesteret? Er du interesseret i frivilligt socialt arbejde, og har du mod på at kaste dig ud i mange forskellige slags opgaver?
Så er det måske dig, vi søger!

Lige nu søger vi praktikanter til vores indsatser i Baba, Bydelsmødre og Natteravnene.

Som praktikant hos Fonden for Socialt Ansvar får du masser af muligheder for at benytte de kompetencer, du har med dig fra dit studie. Du skal blandt andet være med til at indsamle, analysere og kommunikere data gennem kvantitative og kvalitative metoder. Derudover kommer du tæt på de frivillige, og du bliver inkluderet i vores mange forskellige aktiviteter og får en god fornemmelse for arbejdet i en frivillig organisation.
Desuden bliver du en del af et stærkt kontorfællesskab med en lang række sociale indsatser såsom Baba, Bydelsmødre, Natteravnene, 2 timer om Ugen, Børns Voksenvenner, Girltalk og mange flere.

’’Som praktikant har jeg været en del af et fantastisk fællesskab af frivillige og ansatte på tværs af indsatserne. Jeg har arbejdet med både udvikling og formidling, administrative opgaver, support og opkvalificering af frivillige. Der har været rig mulighed for at sætte mit eget præg på arbejdsopgaverne, og så har det altid været muligt at sparre med konsulenterne. Man får virkelig udviklet sig på mange områder – det har været sjovt, og jeg lærer stadig noget nyt hver dag!”
Dilan, praktikant.

Om os
Baba, Bydelsmødre og Natteravnene er sociale indsatser under Fonden for Socialt Ansvar.

Baba har til formål at styrke fædres deltagelse i børns liv. Fædrene bliver klædt på til at udbrede deres viden og erfaringer til andre fædre, samt bidrage til brobygning mellem fædre og lokale institutioner relateret til deres børn.

Bydelsmødre har til formål at støtte kvinder primært med etnisk minoritetsbaggrund i svære livssituationer. Bydelsmødre mobiliserer kvinder i udsatte boligområder til at tage ansvar ikke kun for sig selv, men for lokalområdet i det hele taget.

Natteravne har til formål at skabe tryghed og forebygge kriminalitet i nattelivet hos børn og unge. Natteravnene består af frivillige voksne, som tager ansvar for trygheden i deres lokalområde.

Det praktiske
Praktikken er fra januar eller februar 2023 til juni 2023.
Arbejdstiden er 25-37 timer ugentligt.

Arbejdstiden er som udgangspunkt i dagstimerne, men da vi arbejder med frivillige, vil der ind i mellem være behov for arbejde om aftenen og i weekenderne. Har du behov for at følge et fag på dit studie eller passe et studiejob, finder vi naturligvis ud af det.

Du får kontorplads hos Fonden for Socialt Ansvar på Bygmestervej 10 i København NV, hvor vi stiller pc og telefon til rådighed.

Praktikken er ulønnet.

Lyder det som noget for dig, så skriv til:
Adeel Naseem: adeel@socialtansvar.dk