Støt Fonden for Socialt Ansvar

Du kan være med til at gøre en synlig forskel og skabe stor værdi for udsatte børn, unge og familier ved at støtte vores indsats inden for frivilligt socialt arbejde.

Fonden er paraply for en række indsatser og driver frivillige sociale initiativer, som arbejder inden for væsentlige og forsømte områder i samfundet. Områder, hvor stat eller kommune ikke har prioritet eller penge til at stille op.

Din støtte gør, at vi fortsat kan bidrage til at løse sociale og samfundsmæssige problemer med vores forebyggende og langsigtede metoder. Vi står med en løsning i den ene hånd. Og en hat i den anden.

Alle donationer er velkomne og gør en kæmpe forskel.
Tusind tak for din støtte!

Du kan støtte via MobilePay på: 29420

Det er nemt, og det er lige ved hånden. Du kan støtte os via MobilePay ved at indtaste dit bidrag og sende det til nr.: 29420.

Bemærk: Du får ikke automatisk skattefradrag på en donation via MobilePay, men såfremt du ønsker skattefradraget bedes du kontakte os pr. telefon 70121299.

Såfremt du støtter via bankoverførsel (som er fradragsberettiget), bedes du udfylde nedenstående formular. 

Du kan støtte via bankoverførsel

Du er også velkommen til at støtte os via en bankoverførsel, og hér er dit private bidrag fradragsberettiget.
Udfyld blot formularen nedenfor, inkl. dit CPR-nummer, som vi naturligvis behandler fortroligt (læs vores persondatapolitik her).

Værd at vide om fradrag:

  • Du kan højst få fradrag for 15.900 kr. i 2018 (15.600 i 2017)
  • Du får automatisk dit fradrag, hvis du har oplyst dit cpr-nr.
  • Der er ingen bagatelgrænse for fradraget

*Privat eller erhverv?