Arv og testamente

Din arv gør en stor forskel. Når du betænker Fonden for Socialt Ansvar i dit testamente, støtter du vores sociale arbejde i hele Danmark.

Din arv sikrer hjælp til sårbare børn, familier og unge

Din arv gør en stor forskel og bidrager til, at Fonden for Socialt Ansvars frivillige ildsjæle kan gøre det, de er bedst til: at gøre verden bedre for børn, unge og deres familier.

Når du donerer din arv til Fonden for Socialt Ansvar er du med til at sikre grundlaget for vores sociale arbejde. Derved er du med til at skabe tryghed og  livskvalitet blandt udsatte og sårbare børn, unge og deres familier. Og du hjælper frivillige til at blive brobyggere i deres lokalsamfund og styrker derved den sociale sammenhængskraft.

Opret testamente helt gratis

Vi samarbejder med Dokument 24. Samarbejdet betyder, at du gratis kan oprette et testamente, når du vælger at betænke os.

Her du spørgsmål?

Er der noget, du mangler svar på, er du altid velkommen til at kontakte testamenteansvarlig Jacob Møller Overgaard.

Vi står til rådighed, og vi inviterer meget gerne dig og dine ind til et møde, hvor vi kan sætte flere ord og konkrete eksempler på den forskel, vi gør. På den måde kan du blive helt tryg ved at betænke din arv til Fonden for Socialt Ansvars vigtige arbejde.

Jacob Møller Overgaard

Telefon: 5071 6781