Etniske minoritetsældre og pårørende

Om indsatsen

Etniske Minoritetsældre og Pårørende er en indsats, der sigter mod at forbedre livskvaliteten for etniske minoritetsældre og deres pårørende i Danmark. Vi etablerer bæredygtige fællesskaber, styrker samarbejdet og støtten til begge parter og fremmer en åben dialog om pårørenderollen og alderdommen. Gennem tæt samarbejde med de ældre selv, deres pårørende og relevante fagpersoner sikrer vi udviklingen af mere målrettede og relevante offentlige og frivillige ældre- og pårørendetilbud.

 

Det Relationelle Støttekort – En vej ud af ensomhed med etniske minoritetsældre

Det Relationelle Støttekort sigter mod at bekæmpe ensomhed og fremme aktiv deltagelse i fællesskaber for etniske minoritetsældre. Støttekortet skal give den enkelte ældre et overblik over vedkommendes sociale netværk og de tilgængelige støttemuligheder fra lokalsamfundet, frivillige organisationer, offentlige tilbud og nære relationer. Kortet vil hjælpe de ældre med at håndtere dagligdagens udfordringer, skabe tryghed og mere handlekraft til at søge den nødvendige støtte og hjælp.

Deltag i projektets følgegruppe

I forbindelse med projektet etableres en følgegruppe af etniske minoritetsældre og deres pårørende. Følgegruppen vil aktivt dele deres perspektiver, erfaringer og behov i forhold til udviklingen af Det Relationelle Støttekort og dermed sikre relevans og brugervenlighed.

 

Det Relationelle Støttekort er støttet af Fonden Ensomme Gamles Værn.

Praktisk information

I følgegruppen vil vi mødes til tre udviklingsworkshops i projektperioden. Følgegruppen består af etniske minoritetsældre og deres pårørende. Vi spiser sammen til alle møderne.

Datoer for udviklingsworkshops:
Torsdag d. 7. marts 17:30-20:00
Tirsdag d. 16. april 17:30-20:00
Onsdag d. 29. maj 17:30-20:00

Adresse:
Fonden for Socialt Ansvar
Bygmestervej 10, 1 sal, 2400 København NV

Tilmeld dig følgegruppen her

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, så skriv eller ring til Sophia Jacques.

Sophia Jacques

Telefon: 2364 6997