Projektleder til Unge Ravne (barselsvikariat)

Er du vild med at motivere, engagere og understøtte frivillige? Kan du kommunikere, bringe projektlederværktøjer i spil og få spændende samarbejder til at ske? Og vil du være med til at skabe tryghed og trivsel blandt unge? Så er du måske den vi søger til at drive og udvikle ungeindsatsen Unge Ravne, mens vores projektleder er på barsel.

Om os
Unge Ravne er Natteravnenes ungeindsats og et inkluderende fællesskab af frivillige unge mellem 20 og 30 år. Indsatsen er etableret i København, Aarhus og Odense og har mere end 150 unge frivillige, som skaber tryghed for andre unge i nattelivet, samtidig med at de selv får et fællesskab og en alternativ måde at gå i byen på uden alkohol og forventningspres. De frivillige er med til at forme og drive Unge Ravne i teams, hvor de tager ansvar for indsatsens koordinering, rekruttering, eventplanlægning og kommunikation. Læs mere om Unge Ravne her 

Vi tilbyder et udviklende og spændende job som Unge Ravnes projektleder i Fonden for Socialt Ansvar i København NV, hvor du bliver en del af afdelingen Frivilligt Socialt Arbejde. Her får du sparring og dygtige kolleger fra Natteravnene, Bydelsmødre, Baba og en række andre frivillige sociale indsatser, der løser forskellige samfundsudfordringer. Du indgår i Natteravnenes team og har studentermedhjælpere i både Aarhus og Odense, som hjælper med forskellige opgaver i Unge Ravne lokalt. Vi lægger stor vægt på selvledelse, hvor du har frihed under ansvar i et inkluderende arbejdsmiljø, der giver plads til hele individet. 

Om jobbet og dig
Som projektleder får du ansvar for at drive og udvikle Unge Ravne. Du skal sikre, at Unge Ravne lever op til indsatsens mål og succeskriterier og skabe engagement ved at danne gode relationer, bakke op om og rammesætte de unge frivilliges initiativer. 

Arbejdsopgaverne består som udgangspunkt i at:    

  • Rekruttere, engagere og understøtte frivillige sammen med Unge Ravnes studentermedhjælpere, som du vejleder og står til rådighed for 
  • Videreudvikle Unge Ravne som indsats – undersøge og udvikle metoder til at skabe tryghed og trivsel hos endnu flere unge 
  • Vedligeholde Unge Ravnes eksisterende samarbejder med barer og klubber og etablere samarbejder med nye aktører i nattelivet, uddannelsesinstitutioner og ungdomsorganisationer 
  • Facilitere møder og processer, der sikrer Unge Ravnes aktivitet i nattelivet og til events  
  • Kommunikere internt i Unge Ravne og eksternt på Unge Ravnes SoMe-kanaler i samarbejde med kommunikationsfrivillige, så kendskabet til Unge Ravne udbredes  
  • Afrapportere til bevillingsgivere og Natteravnenes advisory board 
  • Bidrage til fondsansøgninger og andre fundraisingaktiviteter 
  • Være ansvarlig for Unge Ravnes logotøj og merchandise, håndtering af data i medlemssystemet og en række andre procedurer, der skaber struktur i Unge Ravne.

Vi søger en projektleder, som har en relevant videregående uddannelse og nogle års erfaring fra et lignende job. Du holder overblik og har styr på dine opgaver, er dygtig til at danne relationer, elsker at møde nye mennesker og kan skabe retning for indsatsens mange unge frivillige.  

Vi ønsker en imødekommende kollega, der har et stort drive, som smitter af på Unge Ravnes frivillige, og som brænder for indsatsens mål om at skabe tryghed og trivsel blandt unge. 

Som arbejdsplads værdsætter vi integritet, mod, empati, ansvarlighed og resultater. Vi opfordrer alle til at søge stillingen, uanset etnisk baggrund, køn, kønsidentitet, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. 

Det praktiske
Vi tilbyder en fuldtidsstilling (37 timer om ugen) med ønsket tiltrædelse 13. maj 2024 eller hurtigst muligt derefter. Der er tale om et barselsvikariat på forventeligt 9-10 måneder.  

Du får kontorplads på Bygmestervej 10 i København NV, fleksible arbejdsdage med frihed under ansvar og med mulighed for at arbejde hjemmefra. Da vi arbejder med frivillige og er en indsats, som skaber tryghed i nattelivet, vil der være behov for weekend- og aftenarbejde. 

Send ansøgning og CV til turid@socialtansvar.dk senest tirsdag den 12. marts 2024. Vi holder ansættelsessamtaler mandag d. 18. marts. 

Har du spørgsmål til stillingen? Så kontakt projektleder Turid Christensen på turid@socialtansvar.dk eller onsdage i tidsrummet 9-12 på tlf.: 5118 4186. 

Om Fonden for Socialt Ansvar
Vi arbejder med frivilligt socialt arbejde og er en paraplyorganisation for frivillige sociale indsatser. Vores formål er at fremme socialt ansvar i den civile, private og offentlige sektor gennem aktiviteter baseret på bevillinger og donationer. Vi har kontor på Bygmestervej 10, 1. & 3. sal, 2400 København NV.