Bydelsmødrenes Grunduddannelse

På siden her finder du alt du skal bruge til at kunne afholde selve uddannelsen.
Derudover er det et en god idé at orientere dig på siderne "Rekruttering af kommende bydelsmødre" og "Bydelsmødrekonceptet"

Moduler

Diplomoverrækkelse

 

Når grunduddannelsen er slut, skal den markeres med en festlig fejring.
Det er normalt borgmesteren der overrækker diplomerne til bydelsmødrene, så det bliver en ekstra stor dag.
Det er dig som koordinatorm, der selv kontakter borgmesteren i jeres kommune og finder en dag der passer (er uddannelsen i KBH, tages kontakt til landssekretariatet, således flere hold kan have diplomoverrækkelse sammen hvis muligt).

Det er en god ide, at koordinatoren i fællesskab med alle eller nogle af Bydelsmødrene, laver en invitation som kan deles ud til samarbejdspartnere, ressourcegruppen og familie.
Husk at tage stilling til, hvor mange gæster hver Bydelsmor må have med på dagen.
Så snart I har en dato, sendes en invitation til landssekretariatet, da vi meget gerne vil være med til at markere den særlige dag.

Senest 14 dage før diplomoverrækkelsen, sendes Bydelsmødrenes fulde navn til landssekretariatet. Det er vigtigt at tjekke om navnene er stavet rigtigt, da det er det navn der kommer til at stå på deres diplom.
På dagen medbringer konsulenten fra landssekretariatet muleposer, badges og tørklæder til Bydelsmødre, som symbol på, at de nu er færdiguddannet Bydelsmødre.
Som koordinator forbereder du en tale og klæder ligeledes et par Bydelsmødre på, til også at holde en lille tale. Derudover søger du for blomster til hver Bydelsmor.

Efter diplomoverrækkelsen, kan det være hyggeligt at tage ud og spise sammen, for at fejre dagen ekstra meget.

Næste skridt